Kamerschermen

Kamerschermen zijn volledig handgemaakt in eigen atelier.  Verschillende  technieken worden toegepast om een kamerscherm te maken.  Bij o.a. dessin Antique Tiles wordt er een metaal effect met de handgemaakt.  Nadat het metaal effect klaar is kan er een handgeschilderd dessin worden opgebracht zoals bv een Bamboe Dessin.  Met een andere techniek kan handmatig een motief met een reliëf worden aangebracht op het metaal effect.  Naast deze ambachtelijke methodes kunnen er ook met digitale print techniek dessins worden opgebracht. Ook met de  modernste laser techniek kunnen dessins worden uitgesneden en/of gegraveerd. Een combinatie van de diverse technieken resulteert in een grote verscheidenheid en mogelijkheden om een exclusief  kamerscherm of ander meubelstuk te creëren.

De Kamerschermen van Paluga Art & Decoration zijn alle tweezijdig te gebruiken. Door de speciale scharnieren zijn de buitenste panelen links en rechts draaiend.  Dit geeft een grote flexibiliteit om het kamerscherm stabiel in de gewenste positie neer te zetten.

Andere kleuren en/of  maten zijn mogelijk.

Een Kamerscherm als decoratief object of als een functionele ruimte afscheiding dan wel om in een ruimte wat privacy te scheppen zijn met een kamerscherm van Paluga Art & Decoration te realiseren.